Köszöntöttük a hölgyeket!

A többnapos esőzést követően, még a napsugarak is köszöntötték az Esztári Nőket épp úgy, mint a férfiak, akik a művelődési házba ünnepi műsorra hívták meg a „szebbik nem” tagjait.

Elsőként Polgármester Úr a tőle megszokott ékes szólással köszöntött, minden megjelent hölgyet őt követően Varga József kisfilmje okozott megható és vidám pillanatokat. Az Irinyi Károly Általános Iskola néptáncosai több táncot mutattak be, az óvodások versekkel készültek erre az alkalomra. A huncutkák csoportja látványos UV fényes táncot mutatott be, míg a színjátszó csoport előadásában az Indul a bakterházból láthattunk részletet. Operett slágereket Perfekt együttes tagjai, magyar nótákat pedig az Esztári Nótás Kedvű Férfiak énekeltek. A virágátadás előtt sokak meglepetésére bennszülöttek lepték el a színpadot és csaltak mosolyt a hölgyek arcára. A műsor ideje alatt a folyosón az Esztári Hímző szakkör asszonyai gyönyörű munkáit csodálhattuk meg. A sokszínű előadás után hasonlóan sokszínű virággal búcsúztak a hölgyektől a műsor házigazdái. 
Ezúton is köszönjük mindenkinek, hogy elfogadta a meghívásunkat, köszönjük a fellépőknek hogy külön erre a napra készültek egyedi műsorokkal, segítőinknek, támogatóinknak, hogy összefogásunk nyomán szebbé tudtuk varázsolni az esztári hölgyek számára ezt az estét.